П`ятниця, 26.04.2024
Бородянський районний центр
дитячої 
та юнацької творчості
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

З метою розширення та поглиблення знань учнів про великого поета, художника, письменника Т.Г.Шевченка, виховання інтересу до його творів, любові до рідної Української землі, її культури та історії в Бородянському районі було проведено конкурс учнівської творчості "Об’єднаймося ж, брати мої!". Конкурс проводився у номінаціях: "Образотворче мистецтво", "Декоративно-ужиткове мистецтво", "Література", "Історія України та державотворення".

47 учнів із 12 загальноосвітніх навчальних закладів району взяли участь у заході. Як підсумок конкурсу була проведена районна виставка кращих робіт та літературних творів.

Переможцями конкурсу стали:

- У номінації "Декоративно-ужиткове мистецтво"

І місце – Мельніченко Данило, учень Клавдіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів

ІІ місце – Федоренко Олександра, учениця Дружнянської ЗОШ І-ІІ ступенів

ІІІ місце – Галака Володимир, учень За ... Читати далі »

Просмотров: 348 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 15.01.2014

Новорічні та Різдв’яні свята – це казковий період для дітей. А коли вони поєднані з можливістю зробити щось власними руками і подарувати своїм близьким та друзям  - це подвійне свято.

3 січня в районному Палаці  культури ім.. Т.Г.Шевченка відбулась новорічна ялинка «Дід Мороз та Сірий Вовк». Понад 150 дітей дітей з району відвідало її. До початку вистави у фойє працювала «Майстерня Діда Мороза», організована та проведена керівниками гуртків декоративно-ужиткового напрямку та лідерами учнівського парламенту  Клавдіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Діти мали можливість ознайомитись з різними техніками роботи з папером: оригамі, витинанками, неймовірного вигляду сніжинками, розписом новорічних іграшок, виконання різних упаковочних бантиків та упаковкою подарунків. Майстерню відвідало понад 50 дітей.

&nbs ... Читати далі »

Просмотров: 408 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 15.01.2014

,Згідно плану заходів щодо проведення новорічних і різдвяних свят, організації змістовного дозвілля дітей та учнівської молоді загальноосвітніх навчальних закладів району на період зимових канікул 2014/2015 навчального року 29 грудня 2014 року на базі Тетерівської гімназії відбувся районний збір лідерів учнівського самоврядування, до участі в якому запрошувалися голови учнівських парламентів загальноосвітніх навчальних закладів та голови комісій творчості та дозвілля.

Лідери мали змогу ознайомитися з досвідом роботи учнівського парламенту Тетерівської гімназії, а також поділитися власним досвідом з організації дозвілля у своєму навчальном ... Читати далі »

Просмотров: 361 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 07.01.2014

Зимові канікули – пора відпочинку, свят та розваг. Саме тому необхідно пам’ятати про необхідність дотримання елементарних правил поводження в побуті, у громадських місцях, на вулицях тощо. З метою попередження нещасних випадків, травматизму просимо вас дотримуватися таких правил безпеки: 

 не залишайте дітей без нагляду. Ви повинні знати, де і з ким знаходиться ваша дитина;

 слідкуйте, щоб діти обережно поводилися з вогнем;

 пам’ятайте: використання піротехнічних засобів (петард, бенгальських вогнів, хлопавок) небезпечне для життя і здоров’я;

 нагадуйте дітям, що необхідно дотримуватися правил дорожнього руху;

 не дозволяйте, щоб діти ходили на водоймища, які ще не вкриті кригою або вкриті тонкою кригою;

 нагадуйте дітям правила поводження з побутовим газом під час користування газовими плитами;

 пам’ятайте про правила поводження з дикими та бездоглядними сві ... Читати далі »

Просмотров: 467 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 27.12.2013

На виконання Розпорядження Кабінету Міністрів України від 02.03.2011 № 167-р «Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення         200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка та 150-річчя від дня його перепоховання» рекомендуємо передбачити у планах роботи навчальних закладів на 2013-2014 навчальний рік проведення наступних заходів:

- дослідження історії об’єктів на території Київської області (населених пунктів, вулиць, навчальних закладів, установ тощо), що носять ім’я Т.Г.Шевченка, пам’ятників Великому Кобзарю, музейних фондів та інших відомостей про життя і творчість митця;

- презентувати результати пошукової та дослідницької роботи учнів під час роботи секції «Тарас Григорович Шевченко і Київщина» на обласній краєзнавчій конференції учнівської молоді «Київщина - мій заповітний край»;

- організувати проведення екскурсій для учнівської молоді до Національн ... Читати далі »

Просмотров: 313 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 13.12.2013

З 1 по 20 листопада проведено районний конкурс-виставка робіт декоративно-ужиткового мистецтва "Скарби рідного краю". На районний конкурс було представлено 65 робіт із 23 загальноосвітніх навчальних закладів.

            Переможцями стали:

  • Мельніченко Данило, учень Клавдіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів
  • Пономаренко Аліна, учениця Новозаліської ЗОШ І-ІІІ ступенів
  • Сидоренко Альона, учениця Клавдіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів
  • Сапсай Дмитро, вихованець гуртка "Палітра" БРЦДЮТ
  • Блажієвський Дмитро, учень Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів №1
  • Желєзний Артем, учень Немішаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1
  • Сліпий Олександр, учень Немішаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1
  • Стасюк Ірина, учениця Загальцівського НВО
  • Пікульська Юлія, учениця Пісківського НВО, вихованка гуртка "Художня вишивка" БРЦДЮТ
  • Папуша Дарина, учениця ... Читати далі »
Просмотров: 663 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 28.11.2013

Підведено підсумки районного конкурсу-огляду внутрішнього та зовнішнього озеленення навчальних закладів "Галерея кімнатних рослин".

      Взяло участь в конкурсі 16 учасників із 15 загальноосвітніх навчальних закладів.

      Переможцями стали:

І місце – Колектив учнів 7 класу Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів №1

ІІ місце – кузьменко Анатолій, учень Загальцівського НВО

ІІІ місце – Колектив учнів 4-В класу Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів №2

     Заохочення:

  • Колектив учнів 7 класу Мирчанського НВО
  • Колектив учнів 5-А класу Немішаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.
Просмотров: 338 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 28.11.2013

19 листопада 2013 року на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» та з метою популяризації театрального та лялькового мистецтва серед дітей та учнівської молоді вихованцями лялькового гуртка «Веселі хтосики» Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості (керівник Осауленко С.М.) було показано вистави «Рукавичка» та «Зайчикова тітонька».

Переглянути виставу було запрошено 60 учнів початкових класів із трьох загальноосвітніх навчальних закладів: Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів №2 та Бородянської ЗОШ І-ІІ ступенів. Глядачі зустрічали бурхливими оплесками юних артистів, які змогли донести до аудиторії такі життєві цінності, як дружба, доброта, відданість та допомога у скрутних становищах.

Після перегляду вистави всі бажаючі мали змогу ... Читати далі »

Просмотров: 401 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 21.11.2013

Дитяча творчість – невичерпна, її живильне середовище – потяг до добра та краси, а ще почуття таємничості, яку дуже хочеться розгадати. Роль керівника-майстра розбудити в дитині цю фантазію, укріпити творчу свободу та віру у свої сили.

20 листопада 2013 року в рамках Всесвітнього Дня дитини в Клавдіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів для учнів загальноосвітніх навчальних закладів Бородянського району проведено дитячий творчий захід "Країна майстрів", в якому взяли участь понад 150 дітей. Метою святкування є привернення уваги широкої громадськості, організації та урядових установ до питань, спрямованим на практичну реалізацію заходів, щодо забезпечення благополуччя дітей в Україні. Місце проведення вибрано не випадково, адже саме в цьому закладі працюють і творять керівники гуртків декоративно-ужиткового мистецтва, яким було чим здивувати присутніх. Своїм досвідом у творчих майстернях ділилися як педагоги закладу, так і батьки, які вміло передавали свої вміння та ... Читати далі »

Просмотров: 372 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 21.11.2013

Майбутнє України – за поколінням, що нині у школі опановує не тільки уроки життя, а й виробляє навички самостійної орієнтації у світі професії, мотивації до проектування життєвого шляху. Саме з цією метою Бородянський районний центр зайнятості та Центр дитячої та юнацької творчості вже п’ятий рік поспіль проводить конкурс малюнків на профорієнтаційну тематику "Твоє майбутнє – в твоїх руках". Ця форма роботи дає можливість підростаючому поколінню краще зрозуміти світ професій, допомагає визначитися у своєму майбутньому, знайти свій шлях у житті.

         21 листопада 2013 року було підведено підсумки районного конкурсу, який тривав з 15 жовтня по 20 листопада. В конкурсі взяли участь 78 учнів різних вікових категорій із 15 загальноосвітніх на позашкільних навчальних закладів. Різнопланові, цікаві, оригінальні роботи були представлені на розгляд журі. Серед такого різноманіття робіт було важко визначитися. Але ... Читати далі »

Просмотров: 396 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 21.11.2013

« 1 2 ... 31 32 33 34 35 36 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Корисні посилання
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz