Субота, 20.04.2024
Бородянський районний центр
дитячої 
та юнацької творчості
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

1 Загальні положення

Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків та робіт декоративно –

прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику «Кращий

пожежний – це ти обережний» проводиться серед дітей різного віку з метою

формування у підростаючого покоління громадського світогляду і громадської

позиції у забезпеченні пожежної та техногенної безпеки в державі, виховання

культури безпеки життєдіяльності.

2 Основні завдання конкурсу

Залучення дітей різного віку до вивчення та популяризації правил

пожежної й техногенної безпеки, формування у них навичок обережного

поводження з вогнем, виховання почуття відповідальності за збереження від

вогню та ... Читати далі »

Просмотров: 468 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 14.01.2019

2018 рік. Яким він був для Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості? В цьому році нашому Центру виповнилося 60. Шістдесят років падінь, злетів, творчої праці, досягнень та перемог.
Розпочався він чудовим подарунком – нам виділили три додаткових ставки для роботи гуртків. Завдяки цьому в нас з’явилися хореографічна та вокальна студія, своя команда юних гумористів-КВНщиків, розширився декоративно-ужитковий та образотворчий напрямок роботи, відкрилися нові гуртки військово-патріотичного та науково-технічного напрямків.
Рік такий, як і всі попередні: участь в різноманітних обласних конкурсах, проведення районних чемпіонатів з інтелектуальних ігор для учнів 4-5, 6-8, 9-11 класів, конкурсу інтелектуальної творчості «Найрозумніший», фестивалів «Таланти багатодітної родини», «На варті мирного життя» та інших. Але… В цьому році багато про що можна було сказати «Вперше». Вперше було проведено ві ... Читати далі »

Просмотров: 356 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 31.12.2018

Протягом листопада-грудня на Бородянщині тривала Благодійна акція «Діти-дітям». Учні нашого району збирали іграшки, канцтовари, солодощі, книжки та одяг для вихованців дитячих будинків Сходу та для сімей, що опинилися у складних життєвих умовах в нашому регіоні.
Дякуємо учительським, учнівським та батьківським колективам Бабинецької ЗОШ І-ІІ ступенів, Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Блиставицької ЗОШ І-ІІІ ступенів, ОЗНЗ Загальцівського НВО, Клавдіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Олександра Рибалка, Микулицької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Немішаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Немішаївського НВК, ОЗНЗ Новозаліського НВО, Мигалківського НВО, Пісківської гуманітарної гімназії, Тетерівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Ніни Сосніної, Бородянської ЗОШ І-ІІ ступенів, Здвижівського НВО, Майданівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Новокорогодського НВО, Озерського НВО, Мирчанського НВО, Шибенського НВО за організацію та проведення акції в своїх навчальних ... Читати далі »

Просмотров: 352 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 27.12.2018

21 грудня стартував І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів наукового товариства Бородянського району.
Свої наукові дослідження презентували учасники відділення історії та Наук про Землю. Цікаві, неповторні матеріали для участі у захисті представили Зазека Артем (керівник Савченко О.Є.), учень Немішаївського НВК та Куцько Олександр (керівник Отрощенко В.І.), учень ОЗНЗ Загальцівського НВО.

... Читати далі »

Просмотров: 341 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 22.12.2018

Тренувальний цикл занять з техніки пішохідного туризму для керівників туристичних гуртків та відповідальних за туристичну роботу в закладах загальної середньої освіти триває.

... Читати далі »

Просмотров: 318 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 14.12.2018

11 грудня 2018 року на базі районного Центру зайнятості відбувся збір лідеріву учнівського самоврядування Бородянського району. Найактивніша молодь Бородянщини приймала дуже важливі рішення. Після початку збору, виступів директора Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості Двораківської Н.А, методиста Центру Сліпенко В.Г. та директора Центру зайнятості Колосовського С.А. було проведено короткий тренінг «Знайомство" . І почалася самопрезентація лідерів-кандидатів на посаду Голови Ради дітей Бородянщини. 
Лідери висловлювали дуже багато ідей і концептів майбутнього розвитку молодіжної політики в Бородянському районі, декілька проектів, запропонованих ними, заслуговують на детальне вивчення.
За результатами таємного голосування Головою Ради дітей Бородянщини стала Хвалибога Іванна, учениця 11 класу Бородянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, а заступником – Мануша Даніїл, учень 10 класу Бабинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів!
Вітаємо вас з ново ... Читати далі »

Просмотров: 266 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 12.12.2018

Правильний вибір майбутньої професії, яка стане не просто роботою, а частиною життя – це питання є актуальним для молоді всіх часів. З метою допомогти кожній юній особистості знайти себе, реалізувати свої можливості та знання, щорічно проводиться обласний профорієнтаційний змагально-мотиваційний захід «Обери майбутнє». Учасниками півфіналу, який відбувся у м. Макарів, стала команда «Нон-Стоп» Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості (керівник Васянович Катерина). Юні клавдіївчани , учні Клавдіївської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. О.Рибалка: Сокол Ілона, Олійник Іван, Гребельний Даніїл, Чопко Дарина,Совков Ілля, Білоусов Вадим, Богдан Євгенія, Лупаленко Ангеліна, Шостенко Валерія, Бондаренко Максим показали свої артистичні, сценічні, вокальні, декламаторські здібності у трьох конкурсах: «Візитівка», «Реклама професії» та конкурс капітанів. Жарти лунали на тему професій. Гідно змагаючись із суперниками із міст Буча, Фастів, ... Читати далі »

Просмотров: 276 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 10.12.2018

З метою військово-патріотичного виховання підростаючого покоління Бучанським центром позашкільної освіти 5 грудня на базі Бучанського НВК «СЗОШ І-ІІІ ступенів – ЗОШ І-ІІІ ступенів» №3 проведено відкриті міські змагання серед учнівської молоді, присвячені Дню Збройних сил України, учасниками яких стали учні закладів загальної середньої освіти м. Буча.
Команди Бородянського району також долучилися до змагань. Нашу Бородянщину представила команда Тетерівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Ніни Сосніної та команда гуртка «Туристичний» Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості (керівник Кот Т.В.), до складу якої увійшли учні Клавдіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Олександра Рибалка.
Наші юні туристи взяли участь у етапах змагань: «Розбирання-збирання малогабаритного макету автомата Калашникова АК-74» та «Стрільба з пневматичної зброї» та зайняли І командне місце зі стрільби та ІІ командне місце з розбира ... Читати далі »

Просмотров: 303 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 08.12.2018

1-2 грудня у спортивній залі Бучанського НВК «СЗОШ І-ІІІ ступенів – ЗОШ І-ІІІ ступенів» №4 відбулася дружня зустріч з пішохідного туризму в закритих приміщеннях серед команд міста Буча, міста Славутич, міста Бориспіль та Бородянського району. Бородянщину на змаганнях представили учні Клавдіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Олександра Рибалка, вихованці гуртка «Туристичний» Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості (керівник Кот Т.В.): Дроздовський Іван, Зубко Назар та Тютюнник Ангеліна.
Учасники взяли участь у змаганнях на особисто-командній дистанції «Смуга перешкод».
Для нас це дуже важливий досвід участі у таких змаганнях, який допомагає підвищити рівень туристської майстерності та відпрацювати спортивні навички.
Дякуємо Олексію Миколайовичу Карабуту за надану можливість спробувати свої сили. Дякуємо тренерам м. Бориспіль та м. Славутич за підтримку.

... Читати далі »

Просмотров: 335 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 05.12.2018

Різноманіття напрямків гурткової роботи – від технічної творчості до шедеврів образотворчого мистецтва; від туристичних навичок до декоративно-ужиткових витворів; від військової підготовки – до отримання перших артистичних та сценічних умінь, від хореографічних постановок до науково-дослідницьких досліджень.
Ось такий він - Ритм роботи гуртків Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості.

... Читати далі »

Просмотров: 304 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 01.12.2018

« 1 2 3 4 ... 35 36 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Корисні посилання
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz