Четвер, 25.04.2024
Бородянський районний центр
дитячої 
та юнацької творчості
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Листопад » 21 » Країна майстрів у Клавдіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів
19:54
Країна майстрів у Клавдіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дитяча творчість – невичерпна, її живильне середовище – потяг до добра та краси, а ще почуття таємничості, яку дуже хочеться розгадати. Роль керівника-майстра розбудити в дитині цю фантазію, укріпити творчу свободу та віру у свої сили.

20 листопада 2013 року в рамках Всесвітнього Дня дитини в Клавдіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів для учнів загальноосвітніх навчальних закладів Бородянського району проведено дитячий творчий захід "Країна майстрів", в якому взяли участь понад 150 дітей. Метою святкування є привернення уваги широкої громадськості, організації та урядових установ до питань, спрямованим на практичну реалізацію заходів, щодо забезпечення благополуччя дітей в Україні. Місце проведення вибрано не випадково, адже саме в цьому закладі працюють і творять керівники гуртків декоративно-ужиткового мистецтва, яким було чим здивувати присутніх. Своїм досвідом у творчих майстернях ділилися як педагоги закладу, так і батьки, які вміло передавали свої вміння та навички підростаючому поколінню.

Яке свято без музики? Під час заходу лунали пісні з дитячих мультфільмів.

З чудовим мистецтвом орігамі ознайомила дітей Барановська О.О., вчила робити вітражі Токарська О.Ю., свої знання з декупажу передавала Мельніченко А.Ю., зачаровувала пісочна анімація під керівництвом Рощупкіної В.П. та Рибалка С.Л.  Вироби з солоного тіста, бісеру навчили робити Давиденко Л.В. та Пашинська Е.А. Чудові ляльки-мотанки, обереги життя, зробили додому діти під керівництвом Зелінської Н.О.  До дорослих майстрів долучилися і діти – їх наступники. Майстер-клас з квілінгу було проведено учнями 5 класу для всіх бажаючих, а мистецтвом писанкарства ділилася юна майстриня з 7-А класу Анастасія Зелінська. Крім того працювала психологічна служба, Тараніна Н.П. давала поради та вислуховувала проблеми дітей.

В школі працював книжковий кіоск, в якому діти та вчителі мали змогу придбати різну дитячу, навчальну та методичну літературу.

Бібліотекар Коновалюк Л.М. організувала виставку присвячену Всесвітньому  Дню дитини.

 Під час проведення заходу учасники та гості мали можливість поспілкуватися один з одним, обмінятися досвідом щодо використання тих чи інших методів і форм роботи з дітьми, новинками у застосуванні різних технік тощо. За словами самих учасників такі заходи дають можливість удосконалити свою професійну майстерність, визначити нові шляхи роботи з дітьми і, як результат, надати дітям можливість творити, фантазувати, мріяти та реалізувати свої мрії в життя.

 

Переглядів: 372 | Додав: БРЦДЮТ | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Корисні посилання
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz