Неділя, 19.05.2024
Бородянський районний центр
дитячої 
та юнацької творчості
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Протягом 12 років на Бородянщині спільно з Православною Церквою Архістратига Михаїла напередодні Великодніх свят проходить районний конкурс малюнків та виробів декоративно-ужиткового мистецтва «Духовний світ очима дітей». Головною метою цього заходу є залучення до духовного розвитку дитини, формування її поглядів, розвитку талантів і обдарувань.

Цього року у конкурсі взяли участь 79 учасників із 20 загальноосвітніх навчальних закладів та вихованці гуртків образотворчого та декоративно-ужиткового напрямку Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості.

21 квітня 2015 року в Бородянській Православній Церкві Архістратига Михаїла відбулося урочисте нагородження переможців та призерів конкурсу. Ними стали:

В номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво»

Молодша вікова категорія:

І місц ... Читати далі »

Просмотров: 636 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 23.04.2015

Вже стало доброю традицією проводити виїзні збори лідерів учнівського самоврядування району. Це і обмін досвідом, спілкування, отримання нових знань та умінь в організації діяльності своїх шкільних рад та парламентів. Протягом трьох років Рада дітей Бородянщини проводила виїзні заняття в межах району, ознайомлюючись з роботою органів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів.

Вперше в цьому році було організоване виїзне заняття-екскурсія до Київського Палацу дітей та юнацтва. 26 березня 20 лідерів учнівського самоврядування із 12 загальноосвітніх навчальних закладів мали змогу ознайомитися з діяльністю учнівських та молодіжних рад міста Києва.
Невеличка екскурсія по Палацу, чудовий майстер-клас по наданню першої швидкої медичної допомоги в екстремальних умовах від керівника гуртка "Школа виживання" Ахвердова Артура Арсеновича, тренінг "Молод ... Читати далі »

Просмотров: 347 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 30.03.2015

З метою активізації та популяризації різноманітних форм і методів роботи з учнівською молоддю; реалізації завдань комплексного виховання підростаючого покоління та інтелектуального розвитку особистості вже 5 рік на Бородянщині проходить конкурс інтелектуальної творчості "Найрозумніший", який проводиться за підтримки депутата районної ради Марченко Наталії Володимирівни.

Цього року в ньому взяли участь 19 найрозумніших учнів 8-9 класів із 19 загальноосвітніх навчальних закладів району.

На відбірковому турі, який проходив в Бородянській спеціалізованій загальноосвітній школі №1, діти мали змогу показати свої інтелектуальні здібності у 4 конкурсах: Бліц-турнір "Водойми світу", "Світ кіно та мультиплікації", "Географічний марафон" та "Історичні постаті".

За результатами відбіркового туру до фіналу увійшли 12 найсильніших учнів:

  • Павленко Дмитро (Мигалківське НВО)
  • Кримінська Дар’я (бор ... Читати далі »
Просмотров: 393 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 25.03.2015

З метою популяризації суспільно значущих дитячих та молодіжних проектів з актуальних напрямів діяльності органів учнівського самоврядування; підвищення громадянської активності та підтримки громадських ініціатив дітей та учнівської молоді з 1 лютого до 1 березня 2015 року було проведено районний етап обласного конкурсу на кращий суспільно значущий проект учнівського самоврядування.

Для участі представлені 9 проектів із 6 загальноосвітніх навчальних закладів. Тематика проектів різноманітна, охоплює такі напрямки діяльності, як екологія, вибір професії, правову освіту і культуру учнівської молоді. Переможцями стали 4 проекти: "Ми - господарі школи" Терещенко Діани, голови комісії екології Немішаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1; "Від мрії - до професії" Панфілової Катерини та Баглай Діани, членів учнівського парламенту Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів №2; "Чисте повітря, чисте село, здорова держава" Вовчанського Ростислава, учня 6 класу Шибенського НВ ... Читати далі »

Просмотров: 405 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 17.03.2015

З метою розвитку експериментально-дослідницької роботи в галузі біології та природознавства на Бородянщині для учнів 4-6 класів проведено районний етап Всеукраїнського конкурсу "Юний дослідник", у якому взяли участь 9 учнів із 7 загальноосвітніх навчальних закладів.

Роботи були представлені у 4 номінаціях: "Рослини навколо нас", "Тваринний світ", "Охорона здоров`я", "Народознавство та краєзнавство". Кращі експериментально-дослідницькі роботи переможців, а ними стали: Колектив учнів 4 класу Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів №2; Малко Ліна, учениця Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів №1; Міщенко Вероніка, учениця Мигалківського НВО; колектив учнів 6 класу Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів №2 представлені для участі в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу.

Просмотров: 421 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 16.03.2015

З метою виявлення, підтримки та розвитку творчих здібностей дітей, виховання екологічної культури особистості, залучення до практичної природоохоронної діяльності учнівської молоді з 1 лютого до 4 березня 2015 року в районі проводилася колективна творча справа "Гостинна годівничка" в рамках природоохоронної акції "Зустрічаємо пернатих", до якої долучилися понад 200 учнів із 10 загальноосвітніх навчальних закладів та вихованці гурків Центру дитячої та юнацької творчості.

Під час акції було зроблено близько 500 годівничок, проведено творчі та науково-дослідницькі конкурси. Найактивнішими учасниками стали: Колектив учнів 4 класу Мигалківського НВО, вихованці гуртка "Країна майстрів" Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості, учні Бабинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Клавдіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Пісківського НВО, Немішаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Тетерівської гімназії, Здвижівської ЗОШ І-ІІ ... Читати далі »

Просмотров: 429 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 16.03.2015

Відбірковий тур конкурсу інтелектуальної творчості "Найрозумніший" для учнів 8-9 класів відбудеться 17 березня 2015 року о 14.00 на базі Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів №1.

Просмотров: 430 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 13.03.2015

З метою духовного, творчого, інтелектуального розвитку дітей та учнівської молоді проводився районний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів НТУ. Основними завданнями конкурсу є виявлення і підтримка обдарованих дітей, залучення інтелектуально-талановитої молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування активної громадянської позиції учнів, виховання в них самостійності, наполегливості, вміння формувати й обстоювати власну думку.

Для участі у І-ому етапі конкурсу заявлено 10 робіт із 5-ти навчальних закладів району (Бородянська СЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Немішаївська ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів, Тетерівська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Ніни Сосніної, Тетерівська гімназія та Луб’янська ЗОШ І-ІІ ступенів).

Дипломами І ступеня районне журі відзначило роботи учнів Тетерівської гімназії Черевко Марію (керівник Корякіна Л.В), Дулєпова Андрія (керівник Дубенюк Т.О), Герасименка Владислава (керівник Заворотнюк О.С.), ви ... Читати далі »

Просмотров: 360 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 12.03.2015

Чемпіонати з інтелектуальних ігор на Бородянщині стали доброю традицією. Щорічно понад 300 учнів загальноосвітніх навчальних закладів беруть участь в іграх для різних вікових категорій. 4-5 класи, 6-8 класи, 9-11 класи – діти зростають інтелектуально, розвивають свої пізнавальні та аналітичні можливості, виховують у собі почуття колективу та мають змогу саморозвиватися.

Протягом 2-13 лютого 2015 року проходили шкільні етапи районного чемпіонату з інтелектуальних ігор серед учнів 6-8 класів загальноосвітніх навчальних закладів.

24 лютого 2015 року відбувся районний фінал. Команди загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІ ступенів щиро приймала Бородянська спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1. У фінальній грі взяло участь 7 команд. Переможцями стали:

І місце – команда Бородянської ЗОШ І-ІІ ступенів

ІІ ... Читати далі »

Просмотров: 377 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 25.02.2015

З метою вивчення та збереження української мови, виховання у молоді поваги та інтересу до творчості великого поета української літератури Т.Г.Шевченка, виховання патріотизму, розширення літературного кругозору на основі глибокого почуття гордості за нашу державу 20 лютого 2015 року в районному Палаці культури імені Т.Г.Шевченка відбувся конкурс читців "Ми чуємо тебе, Кобзарю, через століття".

Участь в конкурсі взяли 30 учнів із 14 загальноосвітніх навчальних закладів та 3 вихованки літературної студії "Дивослово" Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості.

Переможцями стали:

У молодшій віковій категорії:

І місце – Садова Олександра, учениця Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів №2

ІІ місце – Балахонов Олександр, учень Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів №1

ІІІ місце – Кудря Яна, учениця Немішаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.

У середній віковій категорії:

І ... Читати далі »

Просмотров: 374 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 24.02.2015

« 1 2 ... 27 28 29 30 31 ... 35 36 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Корисні посилання
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz