Неділя, 19.05.2024
Бородянський районний центр
дитячої 
та юнацької творчості
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

18 квітня в Бородянці в Церкві Святого Архістратига Михаїла відбулося урочисте нагородження переможців та призерів районного конкурсу дитячої творчості «Духовний світ очима дітей».
Юні, творчі, талановиті, справжні майстри та майстрині зібралися в приміщенні Церкви, де їх щиро вітав зі святами та участю в конкурсі настоятель Храму Отець Віктор.
Після церемонії нагородження всім учасникам подарував свою святкову композицію колектив «Дивограй» (керівник Тарасенко С.В.) ОЗНЗ Новозаліського НВО.
Наприкінці для всіх дітей та їх керівників відбувся традиційний солодкий стіл із ласощами та фруктами.

... Читати далі »

Просмотров: 308 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 19.04.2018

Увага!
З метою якісної підготовки учасників змагань з техніки пішохідного туризму, які відбудуться 30-31 травня 2018 року, 23, 27 квітня, 11,15 травня будуть проведені навчання-тренування команд згідно туристичних етапів, які входять до Програми змагань.
Час тренувань: з 9.00 до 15.00 години на базі Клавдіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені О.Рибалка
Тренування проводить Кот Тарас Васильович, керівник гуртка «Туристичний» Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості; учитель фізичного виховання Клавдіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. О.Рибалка.

 

Просмотров: 317 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 17.04.2018

16 квітня на базі Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості відбулося чергове спільне засідання організаційного комітету з проведення районних змагань з техніки пішохідного туризму, які відбудуться 30-31 травня на базі ДП «Тетерівський Держлісгосп» та керівників команд закладів загальної середньої освіти району.
Вирішувались питання щодо циклу тренувань команд з метою якісної практичної підготовки до змагань, оформлення відповідної документації та уточнення видів змагань як в особистому, так і в командному заліку.

... Читати далі »

Просмотров: 312 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 17.04.2018

Фото Натальи Двораковской.

13 квітня вихованці гуртка «МАН (екологія)» Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості (керівник Огороднік Ніна Володимирівна) відвідали Всеукраїнську науково-практичну студентсько-учнівську конференцію «Українська наука в інформаційних вимірах: актуальні виклики сьогодення», яка була проведена в Київському планетарії.
Неперевершене враження справив на учнів виступ академіка НАН України Широкова В.О. «Лінгвістичні ресурси Українського мовно-інформаційного фонду: можливості та перспективи використання».
Змістовними та захоплюючими були презентації учнів – членів МАН України.
На семінарських заняттях цінні поради та настанови юним дослідникам надавали про ... Читати далі »

Просмотров: 310 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 16.04.2018

13-14 квітня в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді відбувся очний тур ІІ етапу Всеукраїнської екологічної олімпіади наукових проектів з охорони довкілля «DreamECO».
Наш район представляла Гузенок Аліна, вихованка гуртка «Екологічний» Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості, учениця 10 класу ОЗНЗ Новозаліського НВО разом із керівником Костюченко Софією Павлівною.
Аліна презентувала проект за напрямом «Якість довкілля» та стала переможницею в номінації «Чисте довкілля».
Вітаємо!

... Читати далі »

Просмотров: 302 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 15.04.2018

12 квітня 2018 року, коли святкується День космонавтики, Бородянський районний центр дитячої та юнацької творчості приймав у себе обласне методичне об’єднання керівників гуртків авіамодельного спорту, головною темою якого стала «Організація сучасного освітнього простору в авіамодельних гуртках як умова ефективного формування професійних компетентностей вихованців».
Керівники авіамодельних гуртків Києва та області з’їхалися у Бородянку, щоб обговорити свої проблеми, стан авіамодельного спорту в регіонах Київщини та організаційно-методичний супровід обласних етапів Всеукраїнських змагань серед учнівської молоді з авіамодельного спорту різних напрямків.
Учасників методоб’єднання щиро вітали заступник директора з навчально-методичної роботи Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» Шевченко Людмила Миколаївна, депутат Київської обласної ради Єрко Галина Георгіївна, виконуюча обов’я ... Читати далі »

Просмотров: 356 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 12.04.2018

Увага! 16 квітня 2018 року о 14.30 годині в приміщенні Бородянського РЦДЮТ (Бородянка, вул. Центральна, 226) відбудеться нарада керівників команд районних відкритих змагань з техніки пішохідного туризму, які проходитимуть 30-31 травня 2018 року.
Просимо направити керівника команди вашого закладу.
Із собою мати інформаційно-методичні матеріали змагань.

Просмотров: 325 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 12.04.2018

Фото Натальи Двораковской.

Просмотров: 336 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 06.04.2018

З метою залучення широкого кола дітей до вивчення звичаїв та обрядів українського народу, ознайомлення учнівської молоді з традиціями Пасхальних заходів свого краю,розвитку творчої активності учнівської молоді у відродженні народних ремесел, традицій та обрядів у березні проходив районний конкурс «Духовний світ очима дітей.» 
Цей конкурс впродовж багатьох років сприяє виявленню та підтримці майбутньої плеяди юних митців та художників.
На виставці, розміщеній на території Бородянської Церкви, представлені різні техніки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва.
Декоративні писанки з тканини, декупаж по дереву,прекрасні янголятка, різноманітні,яскраві, барвисті шкрябанки радують дітей та дивують око дорослих в милих композиціях.
У своїх роботах учасники конкурсу продемонстрували не лише майстерність, а й розвинені навички та невпинний пошук натхнення. 
Цього року Бородянщину представляли понад 60 юних майстринь з 16 шкіл рай ... Читати далі »

Просмотров: 277 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 06.04.2018

Працює гурток "Декоративне малювання"(керівник Чередніченко О.В.). Діти разом з наставником виготовляють різні види святкових листівок до Великодня, щоб подарувати їх рідним.

Фото Натальи Двораковской. ... Читати далі »

Просмотров: 321 | Добавил: БРЦДЮТ | Дата: 04.04.2018

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 35 36 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Корисні посилання
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz