П`ятниця, 26.04.2024
Бородянський районний центр
дитячої 
та юнацької творчості
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 9 » Обласна рада дітей Київщини ОРДК відзначила своє десятиріччя.
16:42
Обласна рада дітей Київщини ОРДК відзначила своє десятиріччя.

З 06 по 08 жовтня 2017 року відбувся обласний збір лідерів органів учнівського самоврядування районів та міст Київщини. Участь у зборі взяли близько 80 лідерів. Захід присвячений 10-річчю створення обласної ради дітей Київщини. 

Святковий збір лідерів і святковий захід відбувся в дитячому таборі «Зоряний» село Карапиші Миронівського району Київської області. 

Захід був присвячений 10 річниці створення обласної ради дітей Київщині. 
Бородянський район представляли учениці Немішаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Анастасія Дзюба та Катерина Євсович. 

На дітей та координаторів чекала досить насичена програма, розрахована на три дні роботи. Почалося все з пленарного засідання, на якому були присутні Віра Рогова, директор департаменту освіти і науки КОДА, Тамара Нестерук, директор Цетру творчості дітей та юнацтва Київщини, Анатолій Даниленко, голова комісії з питань освіти, науки, культури, духовності та релігії Київської обласної ради, Тетяна Доценко, перший координатор ОРДК. 
В ході роботи був оновлений склад постійних комісії ОРДК та обрані голови комісій. 

Лідери взяли участь у патріотичній акції рушник єдності, яка протягом декількох років об’єднує дітей та дорослих міст та районів Київської області, а ввечері на них чекала «Лідерська тусовка». 

На другий день діти та координатори стали учасниками тренінгів, попрацювали у комісіях та відвідали справжній лідерський бал. 

Сучасні лідери живуть новими більш сучасними ідеями. Але як і десять років назад вони потребують підтримки та уваги з боку своїх координаторів. Бути лідером непросто і вчитись цьому треба щодня. Розвивати лідерські якості підлітків необхідно, використовуючи найсучасніші засоби та методики. 

Працювати мусимо не просто з дітьми, а з особистостями, які в майбутньому будуть розвивати та розбудовувати нашу країну. І дуже важливо, щоб все те, що було напрацьовано і пережито командою лідерів та координаторів ОРДК за час існування організації, зберігалось та передавалось від покоління до покоління, як і пісні та емоції, що ми співаємо і переживаємо кожного разу під час зборів лідерів. 

Яковлєва Тетяна Павлівна 
Заступник директора з виховної роботи 
Немішаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1

Переглядів: 376 | Додав: БРЦДЮТ | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Корисні посилання
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz