Четвер, 25.04.2024
Бородянський районний центр
дитячої 
та юнацької творчості
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Січень » 13 » Новорічні канікули на Бородянщині
00:22
Новорічні канікули на Бородянщині

Новорічні, Різдвяні свята та зимові канікули – улюблена пора школярів Бородянщини. Ялинки, концерти, святкові масові заходи, цікаві подорожі та екскурсії. Не залишився осторонь від заходів, розважальних та пізнавальних, і Бородянський районний центр дитячої та юнацької творчості.

Для організації змістовного дозвілля дітей та учнівської молоді на період зимових канікул адміністрацією Центру та керівниками гуртків було проведено низку заходів.

Цікавими для школярів стали показові виступи студії пісочної анімації (керівник Рощупкіна В.П.) "З новим роком!" та "За єдину Україну"; святкова програма "Навколо Світу за один день" та вистава "Вечори на хуторі біля Диканьки" театральної студії "Дебют" (керівник Багінська Л.П.).

Були організовані та проведені виставки-продажі робіт вихованців гуртків Центру та учнів загальноосвітніх навчальних закладів під час районної благодійної акції "Межа" та Різдвяного фестивалю "Рождество Христове Славимо" спільно з Православною Церквою Архістратига Михаїла. Кошти у розмірі 1200 гривень передані на підтримку дітей, батьки яких знаходяться у зоні АТО.

Вихованці туристичного гуртка здійснили подорож до зимових Карпат, стали учасниками святкових Різдвяних дійств.

Цікавими стали для дітей майстер-класи під час районних новорічних ялинок та фестивалю "Таланти багатодітної родини", які проводили керівники гуртків "Палітра" (Сапсай О.С.), "Юний художник" (Дмитрієва А.В.), "Декоративне малювання" (Чередніченко О.В.), "Стиль" (Єркіна Л.Ю.).

Районний збір лідерів учнівського самоврядування, який пройшов на базі Тетерівської гімназії, показав, що учнівська молодь Бородянщини не тільки активна і вміє створювати власні проекти, а й вміє змістовно організовувати дозвілля, готувати різноманітні конкурси та ігрові програми.

Фестиваль "Таланти багатодітної родини" відкрив нових зірочок з різних номінацій, які представлятимуть Бородянщину на обласному фестивалі.

Багато уваги приділялося соціально-незахищеній категорії дітей та дітям-переселенцям із зони АТО. Проведено благодійну акцію "Діти – дітям", під час якої школярі району зібрали одяг, іграшки та канцтовари. 12 дітей відвідали новорічну ялинку "Новорічний квест Альфи", яка проходила у Бориспільському міському будинку культури.

Канікули закінчилися, попереду шкільні будні, але робота продовжується. Конкурси, фестивалі, акції, експедиції та ще багато цікавого чекає на дітей у новому році.

Переглядів: 316 | Додав: БРЦДЮТ | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Корисні посилання
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz