Четвер, 25.04.2024
Бородянський районний центр
дитячої 
та юнацької творчості
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 29 » .
16:14
.

2017 рік. Яким він був для Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості?
Це рік змін, нових досягнень, нових відкриттів. Ми, нарешті, маємо власну домівку – своє приміщення. Роботи ще дуже багато, але ми впораємося!
Протягом року, який був проголошений Президентом Роком Японії, активно організовували, проводили та брали участь в заходах, пов’язаних з Японією. Це інтелектуальні ігри для учнів 9-11 класів «Все про країну Сонця, що сходить»; виставка робіт «Японія. Крок назустріч»; участь в Міжнародному конкурсі малюнків «Я люблю Японію».
Стали співорганізаторами та учасниками трьох районних фестивалів, які проводилися в цьому році вперше: мистецько-патріотичного заходу «На варті мирного життя», фестивалю сучасної української пісні «Пісня єднає серця», етнографічного фестивалю «Дерево роду».
Пріоритетними для нашого Центру залишилися благодійні акції «Діти – дітям», «Від серця до серця», «Діти Бородянщини – воїнам АТО», «Святкові подарунки воїнам АТО від дітей Бородянщини».
Знаковою подією стала участь лідерів учнівського самоврядування в написанні листа-звернення до молоді 2050 року та закладанні Капсули в приміщенні Бородянської селищної ради.
Протягом року проводилися традиційні районні конкурси, інтелектуальні ігри для різних вікових категорій дітей, а вихованці гуртків Бородянського РЦДЮТ та учні закладів загальної середньої освіти були активними учасниками обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, фестивалів, конференцій.
Новим етапом стала активізація туристичної роботи в районі. Розроблена та затверджена Програма підтримки та розвитку туризму на 2018-2021 роки, закуплено туристичне спорядження, проведено чотири практичні семінари.
Все це стало можливим завдяки людям, для яких небайдужі дитяча творчість, розвиток юних талантів та обдарувань. Слова вдячності Валентині Іванівні Кухар, начальнику відділу освіти, Галині Георгіївні Єрко, депутату обласної ради, Олександру Васильовичу Сахаруку, Бородянському селищному голові, Отцю Віктору, Отцю Федору, Бату Муртазовичу Батову, голові ПСП «Колос» та всім, хто був цього року поруч з нами.
Сподіваємося, що Новий рік принесе тільки позитивні зміни, нові досягнення та успіхи.
Бажаємо всім мирного неба, щастя, здоров’я, гарного настрою та благополуччя!
З наступаючим Новим Роком!

Фото Натальи Двораковской.

Фото Натальи Двораковской.

Фото Натальи Двораковской.

Переглядів: 323 | Додав: БРЦДЮТ | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Корисні посилання
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz