П`ятниця, 29.03.2024
Бородянський районний центр
дитячої 
та юнацької творчості
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Квітень » 2 » .
12:09
.

Свято-естафета вшанування учасників АТО та їх сімей, саме таким задумувався патріотично-мистецький фестиваль «На варті мирного життя», що охопив протягом березня практично всі села й селища району та Пісківської об`єднаної громади і завершився яскравим фінальним заходом 30 березня. Це перший спільний проект Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості та Бородянського Центру соціально-психологічної реабілітації, що діє під егідою Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції. 
Віншуючи учасників АТО з різних куточків Бородянщини, творчі команди 25 навчальних закладів району ніби вплітали для них у різнобарвний віночок полум’яні маки пісень, задумливі волошки поезій, стрімкі рухи патріотичних танків і флешмобів, зворушливо перевиваючи дійство мелодіями скрипок і гітар. 
До щирих стремлінь юних талантів просто неможливо було залишитися байдужими. Це був той рідкісний випадок коли струни душі і дітей і дорослих зазвучали в унісон: тужили за втраченими молодими життями, співчували материнським сльозам, злітали у єдиному патріотичному пориві, сповнювали світлими почуттями й надіями. 
Гучними оплесками й словами вдячності учасники АТО, яким вдалося звільнити у своєму особистому життєвому графіку цей пересічний робочий день для участі у фестивалі, намагалися висловити бурю почуттів від дитячої творчої безпосередньості й живої уваги громади. Громадська організація «Обпалені війною» та представники соціального проекту учасників АТО підготували спеціальні Дипломи для колективів усіх шкіл, що залучилися до патріотично-мистецького фестивалю. 
А ще відтепер Почесний Знак фестивалю – унікальна композиція із металу, що включає символи незалежного мирного життя – прапор, малий герб України та гілку калини – від креативних митців із Арт-майстерні «СВДС» разом із Подяками прикрасять робочі місця тих, хто актуалізує справу патріотичного виховання, підтримує учасників АТО та їхні родини, а також тих, чиє надійне плече бійці відчувають повсякчас. Бійці самі вручили виготовлені власноруч відзнаки голові Держслужби А.В. Дерев’янку, голові Бородянської РДА О.Г.Янковому, голові районної ради Г.М. Єрку, начальнику районного відділу освіти В.І. Кухар , директору Бородянського районного центру дитячої і юнацької творчості Н.А. Двораківській , селищному голові Бородянки О.В. Сахаруку, військовому капелану отцю Федору Мацуру. Під оплески глядачів, більшу частину з яких склали побратими, пам’ятна відзнака від учасників АТО Бородянського краю дісталася колективу Бородянського соціально-психологічного центру на чолі з його незмінним директором Л.О. Бойко.

 

   

Переглядів: 326 | Додав: БРЦДЮТ | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Корисні посилання
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz